Facebook

Beoordelingen van Mas Surabaya Twello

Recente recensies van Mas Surabaya Twello

5 sterren na 24 reviews

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gebakken banaan was smaakloos en koud, risoles waren ook koud en vet, mihoen en bami gerechten waren oke

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat wij een maaltijd van jullie lieten thuis bezorgen en het is ons prima bevallen. We hebben heerlijk gegeten, is voor herhaling vatbaar.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het altijd was weer heerlijk zoals altijd! Mijn moeder en ik bestellen altijd graag eten bij jullie. Ook altijd super vriendelijk personeel. Top, ga zo door! :)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verse producten en nette bezorging! Fijn dat zaken als deze nog kunnen draaien in de huidige Corona-crisis. Succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijk eten, ruime porties Tip: geef bij maaltijd camper klein/ groot mogelijkheid om bij bestelling de keuze mogelijkheden vlees en groente op te geven, net als bij afhalen.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Het eten was werkelijk fantastisch. Heerlijke gerechten met afwisselende smaken en geuren. De keuze is groot en het smaakt zoals ik mij authentiek Indonesisch eten voorstel. Keurig op tijd bezorgd. We bestellen zeker nogmaals.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd. Eten was lekker. De sate ajam was alleen lauw en de sate daardoor klonterig.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was goed bereid maar de sauzen waren ontzettend dun. Het eten was lauw en leek niet erg vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Porties zouden wat mij betreft iets groter kunnen. Het eten wordt volgens mij opgewarmd in de magnetron, het was warm maar voor mij niet warm genoeg. Verder echt heel erg lekker eten en ga er zeker vaker wat bestellen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. We hadden een rijsttafel voor 2 personen. Echt. een aanrader, en we gaan zeker vaker iets halen.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

meeste gerechtjes (rijsttafel 2 personen) lekker, niet alles, maar dat is ook persoonlijke smaak. Volgende keer kies ik zelf de specifieke gerechtjes ipv de rijsttafel, dan weet ik zeker dat alles lekker is! Heerlijke rendang, gado gado, sate en gehaktballetjes!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend makkelijk besteld via de site en precies volgens afspraak geleverd! Heerlijk gegeten! Hartstikke bedankt, wij gaan dit vaker doen!!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige rijsttafel gegeten vanavond en heerlijk thuisbezorgd ! We hebben genoten van de smaak en kwaliteit ??

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker maar helaas was het eten niet warm.

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en voor eerlijke prijzen.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is heerlijk maar als Mas Surabaya een uurtje langer open zou blijven zou ik vaker gelegenheid hebben om hier eten te halen. Ik kan nl. vaak niet voor 8 uur ter plekke zijn ivm mn werk (in Amsterdam). Meestal wel voor 9 uur.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is echt heerlijk! Ik heb lopen smullen. Totaal niet duur & je krijgt ook nog eens een behoorlijk porsie. Ik heb er geen enkel probleem mee om vanuit Deventer het eten af te halen. Het is zeer zeker de moeite waard! Ik zal hier nu heel vaak eten bestellen ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal pico bello in orde. Het eten was op tijd klaar en goed warm. De bediening in de toko was zeer vriendelijk en het eten was zeer goed. Ik kom graag nog eens terug en zal u warm aanbevelen bij familie en vrienden.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaakvolle gerechten

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker..

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreemd dat er geen nasi goreng was. Maar het eten smaakte voortreffelijk en bezorging vlot.

Reactie van Mas Surabaya: Beste Dhr, bedankt voor uw review. Het was klopt dat alleen witterijst, want U heb niet doorgegeven wat u wilt, nasi of bami. Dus wij dien gewoon wat neutral, volgende keer doen wij weer nasi op uw bstelling. Bedank

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk van smaak! Echt genoten. Echter is het voor bijv. de Pisang Goreng erg jammer dat er geen frituurpan is. Maar qua smaak was het lekker. 1 tip; de medewerkster zat wat vaak aan haar neus... dat vond ik niet prettig. Ik wilde er bijna wat van zeggen, maar toen deed ze het niet meer. Ik hoop echt dat jullie gaan uitbreiden met een keuken en fijne zitplekken!!